de jocderol pe Mar Aug 10, 2010 1:44 pm
Buna! Nu stiu daca este corect sa postez aici ceea ce am de postat, insa am sa o fac. Daca locul e necorespunzator, imi cer scuze si rog adminii sa imi mute/stearga postarea.
Am de vanzare urmatoarele manuale pentru clasa a XII-a:
"Limba si Literatura Romana- Manual pentru clasa a XII-a"- Editura Didactica si Pedagocica R.A. Bucuresti (Autori: Andrei Grigor, Marin Iancu, Aurelia Ilian, Elena Neagoe, Mihai Nebunu, Nicolae I. Nicolae, A.Gh. Olteanu, Lucian Pavel, Elisabeta Rosca)
"Limba si Literatura Romana- Manual pentru clasa a XII-a"- Editura Corint (Autori: Eugen Simion, Florina Rogalski, Daniel Cristea-Enache)
"Analize si Sinteze Literare Pentru Liceu- Bacalaureat si admitere in invatamantul superior"- Editura Corint (Autori:Eugen Simion, Florina Rogalski, Andrei Grigor)
"Bacaualureat 2010 Limba si Literatura Romana- Cum se scrie un eseu"- Editura Paralela 45 (Autori:Cosmin Borza, Claudiu Turcus)
"Literatura Universala"- Editura Corint (Autori: Miorita Baciu, Rodica Lungu, Ioana Danetiu, Achim Stoian)
"Filosofie"- Editura Corvin Deva (Autori: Elena Lupsa, Victor Bratu, Maria Dorina Stoica, Gheorghe Tarara)
"Filosofie"- Editura Paralela 45 (Autor: Gabriel Hacman)
manuale pentru clasa a XI-a:
"Literatura Universala"- Editura Corint (autori: Miorita Baciu, Rodica Lungu, Ioana Danetiu, Achim Stoian)
"Limba si Literatura Romana"- Editura Humanitas (Autori: Al. Crisan, Liviu Papadima, Ioana Parvulescu, Florentina Samihaian, Rodica Zafiu)
"Stiinte"- Editura Corint (Autori: Adriana Ghita, Ana-Maria Igretiu, Gh. Mohan, Andrei Petrescu)
manuale pentru clasa a X-a:
"Istorie"- Editura Corint (Autori: Al. Barnea, Vasile Aurel Manea, Eugen Palade, Mihai Stamatescu, Bogdan Teodorescu)
"Limba si Literatura Romana"- Editura Corint (Autori: Eugen Simion, Florina Rogalski, Diana Hartescu, Daniel Cristea-Enache)
"Tehnologia Informatiei si a comunicatiilor"- Editura Economica Preuniversitaria (Autori: Stoica Gradinaru, Elvira Bazdoaca)
manuale engleza/cae:
GOLD coursebook- ADVANCED (Richard Acklam with Sally Burgess)
GOLD coursebook- PROFICIENCY (Jacky Newbrook, Judith Wilson)
Advanced Expert CAE -student's resource book (Jane Barnes, Drew Hyde, Nick Kenny, Jacky Newbrook)